Glasgow’s Finnish Christmas Celebration returns to the Heart of West End!

The programme includes  Finnish Christmas carols led by the Finnish Church in London,  arts and crafts for children and childminded, performance by the ‘Glasgow Laulu’ (Glasgow Song) choir, visit by a Finnish speaking Santa*, raffle, and Finnish foods and goodies for sale.

The Celebration is open to all Finns and Finn-minded adults, children and students.

Tickets cost £3/person or £5/family and include the programme for the day, juice/coffee and gingerbread. Children under 3 years get in for free.

You can book the required number of tickets via EventBrite (including children) and pay with cash on arrival to the event. Please also book a ticket for children below 3 years as we only have limited amount of places to book for the event.

PLEASE NOTE, last year’s event was sold out, so we recommend you book your tickets quickly!

* Bring your child a named present for Santa’s sack (max £5)

SUOMEKSI

Glasgown suomalaisten joulujuhla palaa jälleen West Endin sydämeen 3.12.2016!

Ohjelmassa ‘Kauneimmat Joululaulut’ Lontoon Merimieskirkon johdolla, askartelua lapsille ja lastenmielisille, ‘Glasgown Laulu’-kuoron esitys, joulupukin vierailu*, arpajaiset sekä Lontoon Merimieskirkon myyjäiset joista saa ostaa suomalaisia herkkuja ja joulutuotteita.

Juhlat ovat avoinna kaikille suomalaisille ja suomenhenkisille, aikuisille, lapsille ja opiskelijoille.

Liput maksavat £3/henki tai £5/perhe. Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi. Hintaan sisältyy päivän ohjema, mehu/kahvi ja pipari.

Varaa haluamasi määrä lippuja EventBriten sivuilta (lapset mukaanlukien). Liput voi maksaa ja lunastaa ovelta käteisellä ennen juhlan alkua. Varaathan lipun myös alle 3-vuotiaalle lapselle, sillä paikkoja on rajoitettu määrä.

HUOM! Viime vuoden joululuhlat oli loppuunmyyty, joten suosittelemme että varaat lippusi ajoissa!

* Tuo lapsellesi nimetty lahja pukin konttiin (max £5)